MaPetite fórum

Anita Blake, a vámpírvadász
Pontos idő: 2010.09.06. 09:45

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Beta kerestetik
HozzászólásElküldve: 2009.04.12. 15:02 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Rendelkezel saját fanfictionnel, de nincs, aki átnézze? Nem akadály.. Betakat és ügyfeleiket keresünk. Merj kérni, kérdezni!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: Re: Beta kerestetik
HozzászólásElküldve: 2009.07.13. 17:04 
Vámpírvadász
Vámpírvadász

Bétát keresek egy vérfarkasos fanfiction-höz. Lehetőleg olyat, aki esetleg segítene a bunny problémákban is, és ötletekkel is szolgál, ha megakadok. Tudom nagy kérések, de kezdek összegabalyodni. :) (Aki érkezést érez rá, hogy segítsen nekem, keressen meg Privát Üziben. )

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.08.03. 15:08 
Ember
Ember

Hali! Betát keresek a történeteim átnézéséhez! Még új vagyok e téren, ezért nem nagyon tudom, hogy mennek a dolgok. Ezért kérném olyan jelentkezését, aki valamennyire el tud igazitani, e téren. E-mailben várom a jelentkezőt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2009.11.17. 23:14 
Ember
Ember

Bétát keresek, aki áttudná nézni amiket alkotok. Előre szólok, hogy lehet, hogy ki idegelem az illetőt, szóval erős idegzetűek jelentkezzenek csak. :lol: Nem Anita Blake világában játszódik az írás, hanem HP-ben. Ha ez gondot jelent, akkor ne jelentkezzél. Privátban vagy emilben várom a jelentkezőket. Email címem: bajitaltanterem@citromail.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2010.05.06. 02:58 
Ember
Ember

Nem tudom mennyire sikeres, de azért beállok a sorba. Keresnék multifunkciós bétát, vagy több bétát, mivel bonyolult személyiség vagyok itt egy rövid lista.

Amilyen fandomban írok:
- Végzet Ereklyéi (azaz Cassandra Clare Csontvárosa, ebből kifejezetten csak a harmadik rész után játszódót és incestet, azaz vérfertőzéses sztorit írok, az jelentkezzen erre a posztra, aki vagy elolvasta már mindegyik részt, vagy nem érdekli, ha lelövik a poént, avagy egyáltalán nem olvasott a fandomban, de nem okoz számára problémát az átnézése.)
- Vámpírnaplók (csakis a tévésorozathoz, Damon/Elena kategóriában).
- Anita Blake ficbe pedig belevágnék, még konkrétan nem tudom milyen párossal, bár vonzódom a saját szereplős történetekhez.

A béta munkaköre:
- A helyesírásom egész jó és a fogalmazásommal sincsenek gondok, de persze néha észre se veszem a félregépeléseim, vagy a vessző hiányaim, ilyen téren lenne a legkevesebb munka.
- Leginkább az kéne, hogy néhol a plot hibákat kiküszöbölni, átnézni, illetve rám üvölteni, ha logikai hibát vétek.
- A fandom alapos ismerete előny. Bevallom őszintén főleg Anita Blake fandomban vannak hiányosságaim, így kifejezetten örülnék egy bétának, aki tudja ki kicsoda és milyen szabályok vannak a világban.
- A legfőbb pedig, keresnék magyarról-angolra fordításhoz segédembert, aki szívesen szöszölne velem, ha megakadok a fordításnál.

Amit írok:
- Nem szoktam 18-as körkarikásat írni. (Bár szerintem AB fórumon már mindenki túlesett ilyen sztorikon. :D De azért megnyugtatásként mondom, hogy nem kell béna szexjeleneteket javítgatni.)
- Nem vetem meg a slash, bár nem tervezek ilyet írni, legfőbb visszataszító erőm az incest. :D
- Nem írok nyálas-romantikázós történetet, így a túl áradó nyáltól sem kell tartani.

Érdeklődőket várnék e-mailben (gyiag@freemail.hu) vagy msn-en (voldemortsangel@hotmail.com).

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 5 hozzászólás ] 

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]