Nem tudom mennyire sikeres, de azért beállok a sorba. Keresnék multifunkciós bétát, vagy több bétát, mivel bonyolult személyiség vagyok itt egy rövid lista.
Amilyen fandomban írok:
- Végzet Ereklyéi (azaz Cassandra Clare Csontvárosa, ebből kifejezetten csak a harmadik rész után játszódót és incestet, azaz vérfertőzéses sztorit írok, az jelentkezzen erre a posztra, aki vagy elolvasta már mindegyik részt, vagy nem érdekli, ha lelövik a poént, avagy egyáltalán nem olvasott a fandomban, de nem okoz számára problémát az átnézése.)
- Vámpírnaplók (csakis a tévésorozathoz, Damon/Elena kategóriában).
- Anita Blake ficbe pedig belevágnék, még konkrétan nem tudom milyen párossal, bár vonzódom a saját szereplős történetekhez.
A béta munkaköre:
- A helyesírásom egész jó és a fogalmazásommal sincsenek gondok, de persze néha észre se veszem a félregépeléseim, vagy a vessző hiányaim, ilyen téren lenne a legkevesebb munka.
- Leginkább az kéne, hogy néhol a plot hibákat kiküszöbölni, átnézni, illetve rám üvölteni, ha logikai hibát vétek.
- A fandom alapos ismerete előny. Bevallom őszintén főleg Anita Blake fandomban vannak hiányosságaim, így kifejezetten örülnék egy bétának, aki tudja ki kicsoda és milyen szabályok vannak a világban.
- A legfőbb pedig, keresnék magyarról-angolra fordításhoz segédembert, aki szívesen szöszölne velem, ha megakadok a fordításnál.
Amit írok:
- Nem szoktam 18-as körkarikásat írni. (Bár szerintem AB fórumon már mindenki túlesett ilyen sztorikon.

De azért megnyugtatásként mondom, hogy nem kell béna szexjeleneteket javítgatni.)
- Nem vetem meg a slash, bár nem tervezek ilyet írni, legfőbb visszataszító erőm az incest.

- Nem írok nyálas-romantikázós történetet, így a túl áradó nyáltól sem kell tartani.
Érdeklődőket várnék e-mailben (
gyiag@freemail.hu) vagy msn-en (
voldemortsangel@hotmail.com).