Hát nem is tudom, hosszas megfontolás és a többiek véleményének elolvasása után is, szerintem senki sem lesz befutó, ha lehetne Anitát díjként adni, nem jó szívvel, de én is Jean-Claudenak adnám, bár nem hiszem, hogy hosszú távon boldog lenne vele, inkább idegroncs...
Anita egyszerűen nem való senkihez, összeférhetetlen és lehetetlen természet, néha még bírom is, de nem való mellé egy pasi, azt megenné reggelire. Szerintem végül azért is lett ez a lassan 20-as 30-as háreme, mert egy pasi kihalna mellőle. Ahhoz hogy valaki Anitát és a szeszélyeit, szenvedéseit, hatalmi harcait, önvívódásait elviselje gyémánttal bevont acélidegek kellenek.

Talán Micahnak van a legtöbb szansza rá, hogy túlélje Anita mellett hosszabb távon, ő olyan bazi lazának és gyúrhatónak tűnik. Elég domináns Anitához, de tud úgy formálódni, ahogy a Hősnő kívánja.
Ui.: Ha Richard lesz a befutó a végén, akkor én is lehúzom magam a vécében. Annyira nem lehet elrontani egy sorozatot.

Bár megérdemelnék egymást Anitával, hogy elviseljék egymás világfájdalmát.
Nathaniel szintén nem, a srác jóval többet és nagyon másfajtát érdemel, mint Anita, nem azért mintha annyira unszimpi lenne a hölgy, csak nem illenek össze, hosszú távon.
Szóval, mindent egybevetve Micahé a szavazatom.